ADMITERE ȘCOALA GIMNAZILĂ

Vrei un copil bine educat? Înscrie-l la Școala Gimnazială Ortodoxă!

2017-2018 2 clase – 50 de locuri

Pentru detalii sunati la 0364 – 402847

Școala Gimnaziala Ortodoxa Cluj-Napoca se dezvolta sub tutela Seminarului Teologic Ortodox. Acest proiect doreste reinvierea invatamantului confesional ardelean atat de cunoscut in perioada interbelica prin  Liceul Ortodox de fete „Doamna Stanca” și Liceul Ortodox de baieti „Mitropolitul Simion ștefan”, închise de comuniști în 1948. Aceast tip de școala nu urmăresște îndoctrinarea religioasă a copiilor, ea respectând  întru totul programele prevazute la nivel național pentru ciclul gimnazial, însă întarește factorul educațional și moral căutând stabilirea unui echilibru cvasipierdut la nivel național între stiință (ce învață copilul) și educație (cum se comportă copilul).

Ce vrem să oferim ?

Asigurarea unui climat de siguranță a elevilor, prin  implicarea în timpul pauzelor, pe lângă profesorul de serviciu, a unui pedagog școlar; Educarea copiilor în spiritul bunului simț și al valorilor creștine; Dezvoltarea personalității copiilor prin cercuri tematice: lectură, pictură, muzică, limbi străine; Program școala după școală, care implică supravegherea temelor, pictură, sport, dans, limbi străine, germană, engleză, franceză; Pastrarea și îmbunățatirea permanentă a bazei materiale; Dezvoltarea de parteneriate cu parinții elevilor, comunitatea, voluntarii Facultații de Teologie Ortodoxă, sectia Didactică și alte instituții școlare; Atingerea standardelor educaționale de către copii.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină urmatoarele acte:

  •  Cerere de înscrere;
  • Cerere de înscriere obținută de la secretariatul școlii;
  • Adeverința medicală;
  • Copie dupa certificatul de naștere al copilului;
  • Copie după cartea de identitate a părinților
  • Cerere de transfer – cererea de transfer va fi semnată și ștampilată la: școala noastră școala de unde se transfera.
    Opțiunea de a transfera este dreptul parintelui și al copilului , iar instituția de învatamant nu are dretul să se opună.

Dosarul se va depune la secretariatul Seminarului Teologic  Ortodox din Cluj-Napoca, Piata Avram Iancu, nr. 18. Clădirea unde se desfașoară cursurile pentru ciclul gimnazial este situata pe strada Meseriilor nr.22, fosta Scoala Generala David Prodan. Pozitionarea are urmatoarele avantaje: copiii de gimnaziu nu sunt amestecati cu cei de liceu; locuri de parcare; acces pe liniile 1 si 52; zona liniștită de case; capela nou construită, teren de sport și spații de joacă.

Adresă

Piata Avram Iancu, nr.18
400117 Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Tel: (40) 364 402847
Fax: (40) 264 594396

E-mail: secretariat@stocluj.ro

Școala primară

Școala primară

Liceul Ortodox

Seminarul Teologic Ortodox

Școala gimnazială

Școala gimnazială ortodoxă