În intervalul, 19-23 Martie 2018,  cadre didactice și elevi ai Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, participă la schimbul de experienți și activitățile de predare-învățare din cadrul Parteneriatului Școlar Erasmus+ FOCUS la Gefion Gymnasium, Copenhaga/Danemarca.

Echipa României este formată din elevii Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, Felecan Maria (X-a C), Păcurar Ioana (X-a C) și Ionescu Radu (XI-a C), coordonați de doamnele profesoare ale școlii noastre, Iulia Rudolf, Limba Engleză, și Marcu Delia, Biologie-Științe. Echipa se întregește prin elevii Man Laura, Horvath Maria si Tepes-Onea Lucian, însoțiți de doamnele profesoare Andreea Suciu (coordonatorul proiectului) și Iulia Ciudin, profesoare la Colegiul Tehnic ,,Ana Aslan”, Cluj-Napoca.

În cadrul acestei mobilități, elevii participă la workshop-uri și lucrează împreună cu elevii școlilor implicate în proiect (Polonia, Grecia, Danemarca) pentru a elabora materiale reprezentative pe temele proiectului. Mai mult decât atât, elevii sunt fi cazați la colegii lor din Danemarca, având astfel posibilitatea de a descoperi cultura, societatea și familia daneze.

 

Acesta este primul proiect ERASMUS+ la care participă Seminarul Teologic Ortodox de la înființarea lui.

Website: https://twinspace.etwinning.net/44341/home

Coordonator european: Colegiul Tehnic „Ana Aslan” Cluj-Napoca, România

Școli partenere: SZKOŁA PODSTAWOWA im. Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Głogowie Małopolskim, Polonia, Gefion Gymnasium din Copenhaga, Danemarca, Geniko LykeioAgrias din Agria/Volos, Grecia și Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, Romania.

 

 

erasmus+

Co-finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+

Disclaimer: Prezenta comunicare reprezintă doar punctul de vedere al autorului și Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru conținutul ei.

 

Distribuie