Astăzi, în prezența și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, a pr.prof.univ.dr.Vasile Stanciu, decanul Facultății de Teologie, a pr.cons.dr.Bogdan Ivanov, a profesorilor școlii, a părinților și invitaților, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor ce au absolvit clasa a XII-a.

Dimineața, la ora 8.00, am slujit Sfânta Liturghie într-un sobor de preoți și diaconi format din profesorii Seminarului Teologic. Alături de noi a fost Preasfințitul Părinte Vasile Someșanul, care a asistat la Dumnezeiasca Liturghie și care, prin prezența sa, ne-a dovedit, încă o dată, cât de mult îi prețuiește pe elevii seminariști.

Cei 80 de elevi din clasele de teologie și filologie, îmbrăcați în ținută de sărbătoare și reprezentați cu cinste de șefii de promoție au trăit bucuria și emoția bilanțului celor patru ani de liceu.

Clasele au fost conduse în această perioadă de profesorii diriginți: prof.dr.Nelu Hales, prof.Ioana Angela Mureșan, prof.dr.Marcela Iuga, care au meritul deosebit de a-și fi adus clasele până la ceasul festiv.

Felicitări!

Distribuie